Ons Lucy voor bedrijven

Professioneel aanbod

U wilt een onvergetelijk event organiseren en bent op zoek naar een professionele partner om uw gasten iets uniek aan te bieden? U organiseert zelf events en wil graag samenwerken?

Wij zorgen voor een snel antwoord op uw aanvraag en een event zonder zorgen. Excellente service met een grote glimlach is ons stokpaardje zowel voor, tijdens als na het event.

Wij zetten 100% in op duurzaamheid door zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Hierdoor voldoet uw event aan alle afvalrichtlijnen. Bij ons geen wegwerpborden of -bestek. Wij serveren alles op een stokje, in een papieren zakje of, indien nodig, op ons gezellig retro servies.

Zij kozen al voor Ons Lucy

Event groot of klein?

We kunnen kleinere events opfleuren met onze mooie retro-caravan en heerlijk aanbod, maar we draaien ons hand ook niet om voor grote feesten (op verschillende locaties) die een hoge capaciteit vereisen.

Het enige wat we nodig hebben, is plaats genoeg, een stopcontact en we zijn vertrokken.

Voor welke events kan u ons vragen?

Open deur, bedrijfsfeest, personeelsfeest, sinterklaasfeest, familiedag, dag van de medewerker, productlancering, inhuldigingsfeesten, werknemersincentive, feestelijke rondleidingen, gewoon een lekker en snel vieruurtje op kantoor, beurzen, nieuwjaars- of kerstfeest, …

Ons Lucy, anders

Zin in versgebakken wafels op een stokje of een hartige hap, maar geen zin in de foodtruck? Ook dat is mogelijk!

Internationale gasten zijn altijd laaiend enthousiast als ze ‘Belgian waffles’ met ‘Belgian chocolate’ & ‘Belgian strawberries’ kunnen proeven of als ze corn dogs tegenkomen in een nieuw jasje. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor uw events of beurzen.

Onze troeven?

Wij schakelen snel, maken een aangepaste offerte en spreken duidelijk af. Een zorg minder voor u en een top ervaring voor uw gasten.

We spreken Engels, Frans & Nederlands, makkelijk voor uw gasten!

Tijd voor een feestje? Contacteer ons!

Zin gekregen in een uniek concept op uw feest?

Ons Lucy op jouw locatie?

Laat ons jouw wensen achter en wij nemen snel contact op!